Фарма Прима

Веледрогеријата Фарма Прима дооел представува резултат на повеќе од две децениска фокусирана работа во областа на дистибуцијата на фармацевтски производи и апаратура, но како Фарма Прима дооел функционира на територијата на Република Македонија од 2006 година

Визија и Мисија

Визијата на Фарма Прима е да биде еден од лидерите на дистрибуција на фармацевтски производи. Мисијата на Фарма Прима е да им понуди широк спектар на фармацевтски производи од најреномираните домашни и странски фармацевтски компании на своите коминтенти.

Логистика

Фарма Прима располага со флота од транспортни возила (патнички, товарни,пикап возила, комбиња и возила со комора) како и високо обучен кадар се со цел да се задоволат сите потреби на нашите клиенти за навремена достава. Дистрибутивна мрежа ја покрива целата површина на Р.Македонија

Производи

Коминтенти

%

Задоволни Коминтенти

%

Навремена Испорака

Што ние нудиме

Во изградба

Во изградба

Во изградба

  • Brand Consulting 80% 80%
  • Marketing Campaigns 45% 45%
  • Custom Website Design 95% 95%

Нашиот работен процес

Менаџмент

Тим на млади, едуцирани и етаблирани професионалци, амбициозни и доверливи. Тим кој сигурно ја води и менаџира работата и кој го задржува континуитетот и постулатите врз кои оваа фирма беше и создадена.

Комерција

Вистински професионалци, вредни и амбизиозни, чесни и доверливи млади луѓе, исполнителни и лојални соработници.

Магацин

Сериозни, вредни и лојални работници, кои својата работа ја работат со вистински елан и прециснозт.

Дистрибуција

Брзо, навремено, безбедно, со почитување на највисоките стандарди.

Логистика

Грижата за секоја потреба и функционалност на фирмата е наш приоритет.

Финансии

Доверба, транспарентност, навременост, економичност, легалност.

Партнери и Добавувачи

Соработка со различни партнери и добавувачи

Целта на нашата компанија е да развиеме сериозна и континуирана соработка со најзначајните компании од Фармацевтската индустрија како и стабилен и доверлив однос со Аптеките од мрежата во Република Македонија.

Плод на таква соработка се договори кои во континуитет од самото наше постоење обезбедуваат непрекината дистрибуција на медикаменти и помагала низ комерцијалната мрежа ширум Републиката

Потребни Ви се повеќе информации?

Поставете прашање во секое време, нашите вработени ќе ве контактираат во најкраток можен рок