Нашиот тим

Тим на млади и амбициозни професионалци подготвени за секаков професионален предизвик

 

Проф. д-р Петар Милошевски, универзитетски професор на  Катедрата за    Фармакологија на Медицинскиот факултет во Скопје,  при Универзитетот  Свети  Кирил и Методиј, поранешен Министер за  здравство во Владата на  РМ, со својата  визија ги постави основите на  Фарма Прима, вдахна  професионален деловен дух и  наметна  критериуми со највисоки стандарди  на корпоративно работење и  успешен  бизнис.

Професор Милошевски создаде тим на млади и амбициозни луѓе, едуцира и подготви тим подготвен за секакви предизвици.

 

 

Проф. д-р Петар Милошевски

Проф. д-р Петар Милошевски

Основач и Почесен Генерален Менаџер

logo

 

Трајан Милошевски

Генерален Менаџер

Генерален Менаџер

Д-р Трајан Милошевски

trajan.milosevski@farmaprima.mk